Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еми аз си взех вече АКУЛИМАТОР .. както се бъзикаха в магазина - ACDelco - 75-ца ... имах препоръки за тази марка и ще го видим.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• колеги,с каква нафта карате дамите?
      sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
        колеги,с каква нафта карате дамите?
        От ГазПром съм доста доволен напоследък .. иначе Шел VPower Nitro+ Diesel.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          От ГазПром съм доста доволен напоследък .. иначе Шел VPower Nitro+ Diesel.
          вие в пловдив си имате газпром!щом си доволен това е много добре ще пробвам на шел значи

Comment

• колеги какво ще кажете за дизела на ромпетрол?

Comment

колеги какво ще кажете за дизела на ромпетрол?
              Аз лично не съм доволен,много трака мотора с нея,ама нали се води евро 5 тяхната,та сигурно ептем няма сяра.Аз зареждам нафта от Лукойл,но от друга ведомствена бензиностанция,почти 3 години никакви ядове.Ако нямам възможност да заредя там,или Луойл или Еко
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

колеги,с каква нафта карате дамите?
                Аз лично само с крадена нафта колега ,ако трее да давам пари си сипвам бензин на 155 цата.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Аз лично само с крадена нафта колега
                  Хаххааха,и аз така!
                  alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

• Последните два пъти си сипах нафта от бензиностанция на Газпром.
                    До сега бях пробвал нафта от Лукойл, OMV, Еко и Shell... Честно казано - просто бях изумен от коренната промяна на работата на двигателя (в добрия смисъл), след като си сипах нафта от Газпром. За пръв път ми се случи, при първото запалване на двигателя сутрин, да не се чува онова характерно тракане на съединителя.
                    Моля, мнението ми да не се счита за агитация, а за чистосърдечно споделяне на личен опит!
                    Поздрави!
                    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                      Последните два пъти си сипах нафта от бензиностанция на Газпром.
                      До сега бях пробвал нафта от Лукойл, OMV, Еко и Shell... Честно казано - просто бях изумен от коренната промяна на работата на двигателя (в добрия смисъл), след като си сипах нафта от Газпром. За пръв път ми се случи, при първото запалване на двигателя сутрин, да не се чува онова характерно тракане на съединителя.
                      Моля, мнението ми да не се счита за агитация, а за чистосърдечно споделяне на личен опит!
                      Поздрави!
                      Всичко е супер,дано пуснат и в Сф такива бензинджииници,ама ако кажеш какво общо има нафтата с тракането на съединителя

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Според мен, всичко за горивата е внушение. Тези от газпром едва ли внасят някакво космическо гориво. А пък нашите дизелови кочини, сега с падането на студа започват да тракат все повече. На следващ етап, температурата през нощта останала по-висока, съответно паленето сутрин - по безшумно.
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

• Моята глезотия спи в гараж Сутрин пали кат пич
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Всички евро 4 мотори тракат повече на студено,заради аванса,а той е побутнат за да загреят по бърже

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Всичко е супер,дано пуснат и в Сф такива бензинджииници,ама ако кажеш какво общо има нафтата с тракането на съединителя
                              От 'де да знам приятелю?!
                              Аз не разбирам много... хелем пък от дизели.
                              Само споделям наблюденията си.
                              Сега ще споделя още едно наблюдение - от две седмици карам само с нафта от "Газпром". До сега, поне веднъж седмично ми се е налагало да "изпъвам" колата извънградско за да се поизчисти ДиПиЕф'а. Напоследък нещо не ми се е налагало да правя това упражнение.

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                              Според мен, всичко за горивата е внушение. Тези от газпром едва ли внасят някакво космическо гориво. А пък нашите дизелови кочини, сега с падането на студа започват да тракат все повече. На следващ етап, температурата през нощта останала по-висока, съответно паленето сутрин - по безшумно.
                              И аз не вярвам нафтата на "Газпром" да е супер-дупер-ултра-мега-космическа. Мисля си, че просто нафтата си е съвсем истинска, нормална, без разните му фокуси и шмекерии, които се прилагат в повечето вериги бензиностанции. Предполагам, че като новостъпила търговска верига на нашия пазар, в момента предлагат качествено гориво, с цел привличане на клиентела.
                              Според мен, това е тайната
                              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Mmmmmmm с новото термостатче колата загрява като звяр

Comment

Working...
                                X